Luomulounas

8,50 18,00 

Päivän luomulounas kasataan kunkin nouto-/kuljetuspäivän lounaslistan mukaan. Eli mikäli teet tilauksesi esimerkiksi maanantaina, mutta toivot tilauksen noutoa tiistaille, saat tiistain ruoan. Tarkistathan siis oikean päivän lounaslistan ennenkuin teet tilauksen. Härmän Ratin päivittäin vaihtuvan luomulounaslistan löydätte täältä >>>lounas

Annokset sisältävät salaattipöydän antimet, lämpimän ruoan sekä leivät (1 pala/laatu). Annos ei sisällä levitteitä. Voit valita joko normaalilounaan keitolla tai ilman keittoa tai vegaanilounaan keitolla tai ilman keittoa. Kasaamme lounaan sinulle keittiössämme take-away rasioihin valmiiksi.

Perjantaikeitto ja Lounas perjantaikeitolla -annokset ovat noudettavissa/kuljetuksessa nimensä mukaisesti vain perjantaisin. Pelkkä Perjantaikeitto -annos ei sisällä salaattia.

HUOM! Noudot vain tilausnumeroa vastaan. Tilausnumero löytyy tilauksen vastaanottoviestistä, jonka lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kuvien annokset ovat esimerkkejä. Ruokalajit vaihtuvat päivittäin, katso lounaslistamme täältä>>>lounas 

Huom! Eläkeläis- tai muita alennuksia verkkokaupan kautta tehtyihin lounastilauksiin ei tule.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Take-away: HUOM! Laitathan noutoajankohdan (= KELLONAIKA pakollinen) tilauksen kommentti -kenttään. Tilaus ei muuten onnistu.

  • Annathan meille 15-30 min (ruuhkatilanteesta riipuen) annosten pakkausaikaa eli kun teet tilauksen, niin merkitse noutoaika minimissään 15 minuutin päähän tilauksestasi.
  • Mikäli haluat noutaa lounaasi saman päivän aikana kuin teet tilauksen, pyydämme huomioimaan että keittiömme menee kiinni klo 14.00. Tilaukset ennen sitä, kiitos.
  • Noudot Härmän Ratin aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 11-15.
  • Voit myös ostaa samaan pakettiin verkkokauppamme muita tuotteita (varastotuotteet), pakkaamme sinulle kaiken valmiiksi.
  • Ostokset/take-away lounaat noudetaan Ratilta ja luovutetaan vastaanottotiskiltä/kassalta tilausnumeroa vastaan.
  • Pienpanimotuotteittemme nouto VAIN Kaupalta.

Mikäli haluatte leivonnaisia samaan toimitukseen, toimitamme vain varastossa olevia leivonnaisia. Päivitämme verkkokaupan varastosaldot aina, kun leivomme. Henkilökuntavajeen vuoksi emme valitettavasti pysty tekemään kaikkia valikoimamme leivonnaisia varastoon.

HUOM! Kotiinkuljetukset loppuvat 29.5.2020. Maanantaina 1.6 Rati avautuu myös paikanpäällä lounastajille (valmiiksi tehdyt annokset, ei noutopöytää).

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

tyyppi

SAVUSÄRKISOPPA JA LEIPÄ (annos ei sisällä salaattia) HUOM! Tämä tuote myynnissä vain 7.- 8.4, lounas, pasta bolognese HUOM! Tämä tuote myynnissä vain 1.-2.4, lounas, pasta bolognese keitolla HUOM! Tämä tuote myynnissä vain 1.-2.4, lounas, lammaskaali HUOM! Tämä tuote myynnissä vain 1.-2.4, lounas, lammaskaali keitolla HUOM! Tämä tuote myynnissä vain 1.-2.4, kuljetusmaksu max. 7 km ravintolasta, kuljetusmaksu max. 12 km ravintolasta, VEGAANILOUNAS, VEGAANILOUNAS KEITOLLA, LOUNAS, LOUNAS KEITOLLA, LOUNAS PERJANTAIKEITOLLA, PERJANTAIKEITTO (ei sisällä salaattia)