PaaPii Design, Tarjottimet

24,90 

PaaPii Design on syntynyt luomisen ilosta ja halusta tuottaa puhtaasti kotimaista designia. Anniina Isokangas puhkui intoa, inspiraatiota ja rohkeutta ryhtyessään käsityöharrastajasta yrittäjäksi vuonna 2011 – Syntyi PaaPii Design, jonka kulmakiviä ovat ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. Tuolloin pieni yritys painoi kankaansa käsin, ja valmisti pieniä määriä pehmoleluja ja lasten sisustustavaraa. Vuosien saatossa PaaPii on siirtynyt käsin painamisesta teolliseen tuotantoon ja tuonut kankaiden lisäksi myyntiin vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Vuodesta 2017 lähtien kaikki PaaPiin vaatteet ovat ommeltu omassa ompelimossa Kokkolassa.

PaaPiin tuotevalikoimasta löytyy  myös puu- ja paperituotteita. Tarjottimet, leikkuulaudat ja pannunaluset valmistetaan PaaPiille Lahdessa suomalaisesta koivuviilusta, johon lisätään ympäristöystävällinen melamiini -pinta, jotta tuote kestää kuumuutta ja hankausta. Postikortit ja lahjapakkaukset valmistuvat PaaPiille Pietarsaaressa suomalaisesta paperista.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

PaaPiin kauniskuosiset, puiset tarjottimet on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta. Tarjottimissa on ympäristöystävällinen melamiinipinta, joka kestää kuumuutta ja hankausta.

Suunnittelijat: Anniina Isokangas
Koko: 27 x 13cm
Materiaali: Suomalainen koivuviilu
Pesu: Käsinpesu. Ethän liota vedessä.
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Lisätiedot

tyyppi

Juhannusruusu, Metsätähti, Vanhakaupunki, Varpu