PaaPii Design, julisteet

8,00 12,00 

PaaPii Design on syntynyt luomisen ilosta ja halusta tuottaa puhtaasti kotimaista designia. Anniina Isokangas puhkui intoa, inspiraatiota ja rohkeutta ryhtyessään käsityöharrastajasta yrittäjäksi vuonna 2011 – Syntyi PaaPii Design, jonka kulmakiviä ovat ekologisuus, eettisyys ja kotimaisuus. Tuolloin pieni yritys painoi kankaansa käsin, ja valmisti pieniä määriä pehmoleluja ja lasten sisustustavaraa. Vuosien saatossa PaaPii on siirtynyt käsin painamisesta teolliseen tuotantoon ja tuonut kankaiden lisäksi myyntiin vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Vuodesta 2017 lähtien kaikki PaaPiin vaatteet ovat ommeltu omassa ompelimossa Kokkolassa.

PaaPiin tuotevalikoimasta löytyy  myös puu- ja paperituotteita. Tarjottimet, leikkuulaudat ja pannunaluset valmistetaan PaaPiille Lahdessa suomalaisesta koivuviilusta, johon lisätään ympäristöystävällinen melamiini -pinta, jotta tuote kestää kuumuutta ja hankausta. Postikortit ja lahjapakkaukset valmistuvat PaaPiille Pietarsaaressa suomalaisesta paperista.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Julisteet on painettu kasviöljypohjaisilla painoväreillä. Julisteet toimitetaan suorana ja ne on pakattu taustapahvin päälle sellofaanipussiin.

Suunnittelijat: Anniina Isokangas
Koko: Traktori A4, muut A3
Materiaali: julistepaperi
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

 

Lisätiedot

tyyppi

Raksu A3, Robotti A3, Siiri keinuu A3, Traktori A4