Ole Hyvä -shampoot, 350 ml pullo

9,90 

Suomessa valmistettujen Ole Hyvä -pesuaineiden luonnolliset ainesosat puhdistavat sekä kotisi että kehosi hellästi ja tehokkaasti. Pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Niiden miellyttävät tuoksut ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä ja ovat mietoja, eivät päällekäyviä.

Lisätietoja Ole Hyvän omilta kotisivuilta >>>Ole hyvä luonnontuote

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

hajusteeton:

Kaikki hiuslaadut, myös värjätyt. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti puhtaiksi. Täysin hajusteettomana se sopii lapsille, useimmille allergikoille sekä erityisesti hajusteyliherkille.

kanerva-lime:

Shampoo pesee ja hoitaa hiukset hellästi. Sen sisältämä kanervauute hoitaa rasittunutta ja kuivaa hiuspohjaa. Aito eteerinen limeöljy antaa pirteän tuoksun. Kaikki hiuslaadut, myös värjätyt.

mesiangervo-mandariini:

Mesiangervouute tunnetaan perinteisenä hiusten luonnollista kasvua edistävänä rohdoksena. Aidot eteeriset bergamotti ja mandariiniöljyt tuoksuvat shampoossa miellyttävästi. Kaikki hiuslaadut, myös värjätyt.

nokkonen-yrtti:

Nokkosella on hiuspohjaa rauhoittavia ominaisuuksia ja se estää rasvoittumista. Aito eteerinen rosmariiniöljy tuoksuu aromaattisesti. Kaikki hiuslaadut, rasvoittuvat hiukset.

raparperi-kaneli:

Raparperi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä monia vitamiineja. Shampoo palauttaa hiusten luonnollisen elinvoiman. Aidot herkulliset appelsiinin ja kanelin eteeriset öljyt hemmottelevat hajuaisteja. Kaikki hiuslaadut, myös värjätyt.

turve-mänty:

Maanläheisessä turveshampoossa tuoksuu aito eteerinen mäntyöljy, joka myös aktivoi päänahan verenkiertoa. Kaikki hiuslaadut, myös värjätyt.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

 

Lisätiedot

tuoksu

hajusteeton, kanerva-lime, mesiangervo-mandariini, nokkonen-yrtti, raparperi-kaneli, turve-mänty