Miiko Design, Pannunaluset

15,00 

Miikon tuotteet valmistuvat vastuullisesti suomalaisten ammattilaisten käsissä. Suomalaisuus on ollut alusta asti yksi Miikon keskeisimmistä arvoista. Korkealaatuiset materiaalit, oivaltava suunnittelu sekä ammattitaitoiset valmistajat ovat menestyksen takeena. Materiaaleina Miikon tuotteissa käytetään pääasiassa kestävää kotimaista koivuvaneria, korkealaatuista hirvennahkaa ja pehmeää villaa.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Miiko Designin neliönmalliset pannunaluset on valmistettu Suomessa melamiinipintaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Monikäyttöiset, kauniit pannunaluset kestävät hyvin käyttöä ja kuumuutta. Perinteisen käyttötavan lisäksi pannunalunen on kaunis sellaisenaan tai sitä voi käyttää tarjoilualustana sekä leikkuulautana.  Pannunalusessa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti PEFC ja FSC-sertifioidusta suomalaisesta koivusta.

Koko: 17x17x0,6cm
Materiaali: koivuvaneri, melamiinipinta
Hoito-ohje: Käsinpesu
Valmistettu Suomessa

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Lisätiedot

tyyppi

Ahven, Koivumetsä, mustavalkoinen, Kuusimetsä, Otso