Lahjakortit

10,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tee lahjakorttiostos normaaliin tapaan. Yksi lahjakortti on 10,- arvoinen. Vie ostoskoriisi niin monta 10,- arvoista lahjakorttia, kuin haluat kokonaissumman olevan. Toimitamme kortin 1- luokan kirjeenä antamaasi osoitteeseen (valitse toimitustavaksi kirje. Emme vastaa Postin kadottamista kirjeistä). Mikäli haluat, että kortti toimitetaan suoraan lahjansaajalle, muistathan ilmoittaa toimitusosoitteen, mikäli se on eri kuin tilaajan. Voit myös tulla hakemaan kortin Ratilta sopimuksen mukaan Ratin aukioloaikojen puitteissa (katso aukioloajat) (vain Kaupan ja Ratin lahjakortit, ei verkkokaupan korttia). Ilmoitathan noutoajankohdan lisätietoja tilaukseen liittyen -kenttään. Verkkokauppalahjakorttia emme toimita fyysisesti vaan lähetämme sinulle tilauksesi jälkeen tiedoston, jolla tulostat itse lahjakortin niin halutessasi. Tiedosto sisältää koodin, joka mahdollistaa lahjakortin käytön verkkokaupassamme luomupojat.fi. Koko lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla: Kaikki kortit ovat voimassa puoli vuotta myyntipäivästä eteenpäin.

Lahjakortteja on siis kolmenlaisia: 

  • Ratin lahjakortti käy maksuvälineenä Ratin lounaisiin. Ratin korteilla voi myös maksaa Ratin tulevia tapahtumia esim. Viini-illat, Äitienpäivälounas, Isänpäivälounas yms. Ratin lahjakortti ei käy maksuvälineenä Kaupalla eikä verkkokaupassamme.
  • Kaupan lahjakortti käy maksuvälineenä Kaupalla asioidessa Kaupan valikoimaan (ei Syyshetken eikä Arthropodan korut). Tämä lahjakortti ei siis käy Ratilla asioidessa eikä verkkokaupassamme.
  • Verkkokaupan lahjakortti käy maksuvälineenä luomupojat.fi verkkokaupan valikoimaan (otathan huomioon, että osalla tuotteista toimitustapana vain nouto). Verkkokaupan lahjakortti on myynnissä vain verkkokaupan kautta, eli sitä ei voi ostaa suoraan Kaupalta tai Ratilta. Lahjakortilla voi ostaa vain varastotuotteita, ei jälkitoimituksia. Verkkokauppalahjakorteilla ei voi maksaa tilauksesta valmistettavia tuotteita esim. täytekakut tai tilauksesta valmistettavat leivonnaiset tai muut tuotteet. Kun ostat verkkokauppalahjakortin, toimitamme sinulle sähköpostila ohjeet ja tiedoston, jolla voit itse tulostaa lahjakortin. Tämän kortin saat siis pikaisesti: Sinun ei tarvitse odottaa postitusta. Verkkokaupan lahjakortti käy maksuvälineenä vain verkkokaupassamme, ei Ratilla tai Kaupalla.
  • Kortit ovat voimassa puoli vuotta
  • Kortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niitä voi vaihtaa käsittämään toisen paikan tarjoamia palveluita/tuotteita.
  • Lahjakorttiostoksen minimisumma on 30,-
  • Otathan huomioon, että mikäli haluat useamman lahjakortin kuin yhden, teet kaksi lahjakorttitilausta tai kirjoitat maininnan asiasta lisätietoja tilaukseen liittyen -kenttään. Käsittelemme tilauksen muuten aina yhtenä lahjakorttina, eli lähetämme sinulle yhden kortin.

Mikäli haluat lahjakortin jollekin muulle summalle, ota yhteyttä info@harmanrati.fi

Lisätiedot

tyyppi

Kaupan lahjakortti, Ratin lahjakortti, Verkkokauppalahjakortti