Flow, luomu palasaippuat

8,80 10,80 

Kotimaiset Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan yrityksen omassa pientehtaassa Riihimäellä. Flown valikoimasta löydät käsintehdyt luonnonmukaiset saippuat, jotka sopivat koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Palasaippuoiden aromaterapeuttiset tuoksut syntyvät luomulaatuisista 100% eteerisistä öljyistä.

Flow’n palasaippuat valmistetaan laadukkaista kasviöljyistä, eivätkä ne kuivata ihoa.

Lisätietoja Flow:n omilta kotisivuilta >>>Flow Cosmetics

HUOM! Flow:n palasaippuat ovat uudistuneet. Nämä ovat vanhaa varastoa ja myydään vanhan varaston hinnoilla niin pitkään, kun näitä varastostamme löytyy.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

kukkaishunaja & sitruunaruoho-suolasaippua

Puhdistava ja kosteuttava. Mineraalipitoinen himalajansuola lievittää erilaisia iho-ongelmia. Kosteuttava saippua, jonka tuoksu keventää ja puhdistaa negatiivista energiaa.

piparminttu-suolasaippua

Koko vartalolle. Mineraalipitoinen himalajansuola lievittää erilaisia iho-ongelmia. Rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa sekä auringonpolttamaa ihoa. Tuoksu piristää ja selkeyttää ajatuksia.

tyrni & sitruuna-suolasaippua

Koko vartalolle. Mineraalipitoinen himalajansuola lievittää erilaisia iho-ongelmia. Tuoksu virkistää, lisää positiivista mielialaa ja antaa energiaa.

Rasulsavi-suolasaippua iholle ja hiuksille

Herkälle iholle ja hiuspohjalle, tuoksuton

Lisätiedot

tyyppi

kukkaishunaja & sitruunaruoho-suolasaippua, piparminttu-suolasaippua, tyrni & sitruuna-suolasaippua, rasulsavi-suolasaippua iholle ja hiuksille