Flow, palasaippuat n. 120 g

15,00 

Vuodesta 2004 toiminut Flow Cosmetics on yksi kotimaisten luonnonkosmetiikkasarjojen pioneereista. Riihimäellä käsityönä valmistettavat tuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa laatutietoisten kuluttajien parissa, sillä niiden takana on vankka kosmetiikkaosaaminen, puhtaat ja laadukkaat suurimmaksi osaksi luomulaatuiset raaka-aineet ja aito rakkaus luontoa kohtaan. Flown valikoimasta löydät luonnonmukaiset saippuat, jotka sopivat koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Palasaippuoiden aromaterapeuttiset tuoksut syntyvät 100% eteerisistä öljyistä.

Flow’n palasaippuat valmistetaan laadukkaista kasviöljyistä, eivätkä ne kuivata ihoa.

Lisätietoja Flow:n omilta kotisivuilta >>>Flow Cosmetics

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Luonnolliset Flow-palasaippuat ovat täysin biohajoavia ja vesistöystävällisiä. Luomusaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta; pahvisen kotelon voit kierrättää eikä uutta muovijätettä synny.

Aromaterapeuttinen, ihoa hellivä saippua sopii koko vartalolle, käsisaippuaksi, hiuksiin sekä kasvojen pesuun.

Käyttöohje: 

Hiustenpesussa: Vaahdota palaa runsaasti suoraan märkiin hiuksiin, huuhtele lämpimällä vedellä. Toista pesu tarvittaessa. Vältä saippuan joutumista silmiin. Käytä tarvittaessa pesun jälkeen hoitohuuhdetta.

Säilytä saippua alustalla mistä vesi pääsee pois. Palasaippua on hygieeninen ja pysyy kiinteänä, eikä lohkeile, kun se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla emme hyväksy ”maksu noudettaessa” maksuvaihtoehtoa. Vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset hyväksytään. 

Lisätiedot

tyyppi

Flowing Emotion, Good Vibrations, One With Universe, Rhassoul & salt, tuoksuton saippua, Spirit Awakens, Touch Of Love, True Expression