Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Härmän Ratin verkkokauppaa osoitteessa www.luomupojat.fi. Tilatessaan tuotteita Härmän Ratin verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Härmän Ratin yhteystiedot ovat seuraavat:

Härmän Rati Oy (Y-tunnus: 2468663-3)
Vähäjärvenkatu 1a
04400 Järvenpää

Puh. 050 587 4541
Sähköposti: info@harmanrati.fi

Asiointi verkkokaupassa

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Toimitusaika ja -tapa

Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta. Se on kuitenkin enintään viikko (pienpanimotuotteissa varaston ollessa tyhjä max. 2 viikkoa). Varastotuotteitten nouto aikaisintaan seuraavana päivänä tilauksesta (ei koske lounastilauksia, jotka voitte noutaa samana päivänä). Toimitustapana on ainoastaan nouto. Noutoajankohta sovitaan aina erikseen aukioloaikojen puitteissa. Isommat tilaukset voidaan sopia noudettavaksi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Härmän Rati on auki ti-pe klo 11.00-14.30, la klo 12-16. Ratin pihapiirissä oleva luomukauppa on auki la 12.00-16.00. Pienpanimotuotteet voi noutaa ainoastaan Kaupalta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Kaupan elintarvikkeet ovat aina tilaustuotteita. Täten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta muutoin kuin selkeän tuotevirheen tapauksesssa. Myöskään verkkokauppamme muilla tuotteilla (pesuaineet yms.) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Ylivoimainen este

Härmän Rati ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.