Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Härmän Ratin verkkokauppaa osoitteessa www.luomupojat.fi. Tilatessaan tuotteita Härmän Ratin verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Härmän Ratin yhteystiedot ovat seuraavat:

Härmän Rati Oy (Y-tunnus: 2468663-3)
Vähäjärvenkatu 1a
04400 Järvenpää

Puh. 050 587 4541
Sähköposti: info@harmanrati.fi

Asiointi verkkokaupassa

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Toimitusaika ja -tapa

NOUTO:

Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta. Se on kuitenkin enintään viikko (ei koske pienpanimotuotteita). Lounaat voi noutaa aikaisintaan puolen tunnin päästä tilauksen tekemisestä aukioloaikojemme puitteissa (ti-pe noutomahdollisuus klo 15.30 asti). Varastotuotteet (muut kuin lounaat) ovat noudettavissa aikaisintaan seuraavana päivänä tilauksesta. Lounailla toimitustapana on ainoastaan nouto. Noutoajankohta sovitaan aina ennakkoon. Päivämäärä JA kellonaika ovat pakollisia tietoja. Isommat tilaukset voidaan sopia noudettavaksi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Härmän Rati on auki ti-pe klo 11.00-14.30 (nouto klo 15.30 asti). Ratin pihapiirissä oleva luomukaupan aukioloajat >>>täällä. Kaupan ollessa avoinna, pääsääntöisesti kaikki verkkokauppamme tuotteet noudetaan Kaupalta (lukuunottamatta lounaat, hernepyreet, erikoistuotteet esim. Ratin kassit). Kaupan ollessa suljettuna, tuotteet voi noutaa Ratilta. Verkkokauppamme tuotteissa (muut kuin lounaat) hyväksymme vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset. Verkkokauppamme tuotteilla (muut kuin lounaat) ei ole ”maksu noudettaessa” vaihtoehtoa.

Noutotilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset: Kaupan elintarvikkeet ovat aina tilaustuotteita. Täten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta muutoin kuin selkeän tuotevirheen tapauksesssa. Myöskään verkkokauppamme muilla tuotteilla (pesuaineet yms.) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

TOIMITUS:

Osalla tuotteistamme on toimitusmahdollisuus. Toimitustavaksi voitte valita joko Matkahuollon tai Postin. Toimituskulut Suomeen 8,06 € (sis. Alv 24 %) Tuotteet toimitetaan pakettina valitsemaasi noutopisteeseen.

Saapuneiden tilausten lähetyspäivät ovat tiistai ja perjantai. Pakkaamme tuotteet edellisenä päivänä, joten tiistaina lähetettävien tilausten on oltava sisällä maanantaina klo 15.00 mennessä ja perjantaina lähetettävien torstaina klo 15.00 mennessä. Tämän ajan yli menevät tilaukset siirtyvät automaattisesti seuraavaan mahdolliseen lähetyspäivään.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuraaminen:

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksen edistymistä voit seurata verkkokaupassamme sähköpostissa saapuvien ohjeiden mukaan.
Tuotteen lähettämisen jälkeen saat postin tai matkahuollon lähetystunnuksen sähköpostilla, jolloin voit seurata tuotteen saapumista valitsemaasi noutopisteeseen. Postilta ja matkahuollolta tulee saapumisilmoitus tekstiviestillä antamaasi puhelinnumeroon.

Palautusoikeus ja reklamaatio:

Toimitustuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi purkaa. Palautuskuluista vastaa kuluttaja ja palautus tehdään sitä lähetysmuotoa käyttäen, millä tuote on kuluttajalle toimitettu. Palautettaessa tuotteita, tuotteen alkuperäiset pakkaukset on oltava mukana palautuksessa. Palautuskuluista vastaa asiakas eikä tuotteen lähetyskuluja palauteta asiakkaalle. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske elintarvikkeita muutoin kuin selkeän tuotevirheen sattuessa.  Avatuilla kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteilla sekä pesuaineilla (palasaippuat, pesuaineet, shampoot, kodinpuhdistusaineet, käsidesit yms.) ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen.

Palautukseen ja reklamaation liittyvissä asioissa “ota yhteyttä”.

Ylivoimainen este ja virhevastuu

Härmän Rati ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Härmän Rati Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa. Härmän Rati Oy pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Suunnittelijat ja valmistajat muuttavat välillä tuotteiden ulkoasua ja niinpä tuotteitten ulkoasu saattaa hieman poiketa kaupassa olevasta kuvasta.