Tilaus ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Härmän Ratin verkkokauppaa osoitteessa www.luomupojat.fi. Tilatessaan tuotteita Härmän Ratin verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Härmän Ratin yhteystiedot ovat seuraavat:

Härmän Rati Oy (Y-tunnus: 2468663-3)
Vähäjärvenkatu 1a
04400 Järvenpää

Puh. 050 587 4541
Sähköposti: info@harmanrati.fi

Asiointi verkkokaupassa

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Toimitusaika ja -tapa

NOUTO:

Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta. Se on kuitenkin enintään viikko (ei koske pienpanimotuotteita). Lounaat voi noutaa aikaisintaan puolen tunnin päästä tilauksen tekemisestä aukioloaikojemme puitteissa. Varastotuotteet (muut kuin lounaat) ovat noudettavissa aikaisintaan seuraavana päivänä tilauksesta. Lounailla toimitustapana on ainoastaan nouto. Noutoajankohta sovitaan aina ennakkoon. Päivämäärä JA kellonaika ovat pakollisia tietoja. Isommat tilaukset voidaan sopia noudettavaksi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Härmän Ratin aukioloajat löydätte >>täältä. Verkkokauppamme tuotteissa (muut kuin lounaat) hyväksymme vain ennakkomaksulla tehdyt tilaukset. Verkkokauppamme tuotteilla (muut kuin lounaat) ei ole ”maksu noudettaessa” vaihtoehtoa.

Noutotilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset: Kaupan elintarvikkeet ovat aina tilaustuotteita. Täten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta muutoin kuin selkeän tuotevirheen tapauksesssa. Myöskään verkkokauppamme muilla tuotteilla (pesuaineet yms.) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuraaminen:

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksen edistymistä voit seurata verkkokaupassamme sähköpostissa saapuvien ohjeiden mukaan

Ylivoimainen este ja virhevastuu

Härmän Rati ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Härmän Rati Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa. Härmän Rati Oy pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Suunnittelijat ja valmistajat muuttavat välillä tuotteiden ulkoasua ja niinpä tuotteitten ulkoasu saattaa hieman poiketa kaupassa olevasta kuvasta.